nazk-vneslo-pripisi-semeraku-ta-isayenku

НАЗК внесло приписи Семераку та Ісаєнку

 • 9392 переглядiв

КИЇВ. 25 січня. УНН. Національне агентство з питань запобігання корупції внесло приписи про порушення законодавства щодо врегулювання конфлікту інтересів та інших порушень Закону України "Про запобігання корупції" міністру екології та природних ресурсів України Остапу Семераку та в.о. голови Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками Роману Ісаєнку. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу НАЗК.

"Внесено припис міністру екології та природних ресурсів України Остапу Семераку, стосовно керівника Національного природного парку "Нижньосульський" Валерія Свіколкіна, який не передав у встановленому Законом порядку в управління у тридцятиденний строк з моменту призначення на посаду належні йому корпоративні права сільськогосподарського товариства, чим порушив вимоги частини першої статті 36 Закону України "Про запобігання корупції", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАЗК виявило ознаки кримінального правопорушення в деклараціях п’яти чиновників

Також НАЗК внесло припис в.о. Голові Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками Роману Ісаєнку про проведення службового розслідування з метою виявлення причин та умов, що сприяли невиконанню посадовими особами Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками вимог статей 56-58 Закону України "Про запобігання корупції" в частині організації проведення спеціальної перевірки при призначенні 8-ми осіб на посади, які передбачають зайняття відповідального або особливо відповідального становища, а також посади з підвищеним корупційним ризиком, перелік яких затверджується Національним агентством.

Нагадаємо, Національне агентство з питань запобігання корупції направило вимоги міністру освіти і науки Лілії Гриневич, голові Конституційного суду Станіславу Шевчуку, голові Держрибагентства Ярославу Бєлову, а також 2 адмінпротоколи стосовно депутата Київради Максима Конобаса.

Українські Національні Новини

Політика