nba-nkhl-mls-i-mlb-ogolosili-pro-spilne-rishennya-schodo-borotbi-z-epidemiyeyu-koronavirusu

НБА, НХЛ, МЛС і МЛБ оголосили про спільне рішення щодо боротьби з епідемією коронавірусу

 • 14144 переглядiв

КИЇВ. 11 березня. УНН. Спортивні ліги США, які в даний час проводять сезони, вирішили тимчасово заборонити доступ засобів масової інформації до роздягалень і клубам через коронавірус, повідомляє УНН з посиланням на TMZ і НХЛ.

Головна бейсбольна ліга (MLB), Головна ліга соккера (MLS), Національна баскетбольна асоціація (НБА) і Національна хокейна ліга (НХЛ) виступили із заявою в зв'язку з поширенням захворювання, заявивши, що представники ЗМІ тепер не зможуть потрапляти до роздягалень команд.

"Після консультації з експертами в області інфекційних захворювань і громадської охорони здоров'я, беручи до уваги проблеми, які можуть виникнути у зв'язку з безпосереднім контактом між людьми під час підготовки до ігор і після них, всі клубні роздягальні і приміщення будуть доступні тільки для спортсменів і ключових співробітників команд до подальшого оповіщення. Спілкування журналістів з гравцями буде проводитися в спеціально обладнаних місцях поза роздягалень або клубних приміщень", - сказано у зверненні.

Примітно, що раніше суперзірка БК "Лос-Анджелес Лейкерс" Леброн Джеймс заявив, що не буде грати, якщо фанатам не дозволять приходити на арену для матчів НБА, як це відбувається у багатьох футбольних змаганнях. Також про велику стурбованість заявляв лідер "Чикаго Буллз" Зак Лавін.

Як повідомлялося, через сплеск COVID-19 в Ірані інфіковані більше 8000 осіб.

Українські Національні Новини

Спорт