nba-prizupinila-sezon-cherez-viyavlennya-koronavirusu-u-gravtsya-bk-yuta

НБА призупинила сезон через виявлення коронавірусу у гравця БК "Юта"

 • 11804 переглядiв

КИЇВ. 13 березня. УНН. НБА призупинила проведення сезону через отримання позитивного результату баскетболіста "Юти Джаз" на коронавірус, повідомляє УНН з посиланням на сайт Асоціації.

"Результат тесту незадовго до стартового спірного в матчі "Джаз" проти "Оклахома-Сіті" попередньо виявився позитивним. Сьогоднішня зустріч була відразу скасована. Спортсмен, який захворів в цей момент не перебувала на арені. НБА призупинила ігровий процес до наступних заяв. Ліга скористається паузою у сезоні для наступних кроків по боротьбі з пандемією корона вірусу", - йдеться в заяві асоціації.

Примітно, що ім'я гравця, який захворів не повідомляється, але за даними Associated Press ним виявився кращий гравець НБА оборонного плану минулого та позаминулого сезону – центровий збірної Франції Руді Гобер. Цього сезону француз в середньому набирав по 15,1 очка при 13,7 підбирань в середньому за матч.

Примітно, що нинішнього сезоні залишилося зіграти 259 ігор, приблизно 21 відсоток від графіка.

Зауважимо, що у материковому Китаї, де вперше з'явився спалах вірусу, більше 80 000 чоловік були інфіковані і більше 58 000 з них вже одужали.

Українські Національні Новини

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    У США стався найбільший обвал біржових індексів з 1987 року

     • 28838 переглядiв

    ЛГЗ PRIME успішно пройшов міжнародний аудит "BAKER TILLY"

     • 19862 переглядiв