ne-bilshe-nizh-slova-denisenko-pro-zayavi-rosiyan-schodo-zmenshennya-intensivnosti-boyovikh-diy-na-kiyivskomu-i-chernigivskomu-napryamku

Не більше, ніж слова: Денисенко про заяви росіян щодо зменшення інтенсивності бойових дій на київському і чернігівському напрямку

 • 99718 переглядiв

КИЇВ. 29 березня. УНН. Бої тривають і поки нічого не змінюється. Заяви росіян про зменшення інтенсивності бойових дій на київському та чернігівському напрямку - поки не більше, ніж слова. Про це під час телемарафону повідомив радник глави МВС Вадим Денисенко, передає УНН.

Цитата

"Тривають бої. На жаль, нічого не змінюється. Поки заяви росіян, що вони зменшать інтенсивність бойових дій на київському та чернігівському напрямку не більше, ніж слова", - сказав Денисенко.

Станом на зараз, за його словами, фактично безперервна канонада в районі Ірпеня.

"Ми розуміємо, що зараз ситуація в Чернігові вкрай складна і ні про які покращення мова не йде. Маріуполь ... бої ідуть весь час. Бої тривають. На жаль, ситуація отака", - додав радник глави МВС.

Додамо

Також, за словами Денисенка, плани рф щодо "спецоперації" в Україні не змінились, окупанти міняють часові рамки.

"Ми розуміємо, яка концентрація військ є в районі Білорусі, тобто на чернігівському, київському напрямку. Ми розуміємо про концентрацію техніки і військ на Харківському напрямку. Тому, на жаль, говорити, що вони змінили якось свою стратегію я не можу. ... У планах залишається, попри все, знищення державності", - резюмував Денисенко.

Раніше

У міністерстві оборони російської федерації заявили про те, що країна-агресор кардинально скоротить бойові дії на Київському та Чернігівському напрямках.

Тим часом, американська розвідка зафіксувала відведення частини російських військ від Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У росії заявили, що деескалація на Київському та Чернігівському напрямках не означає припинення вогню

Українські Національні Новини

Політика