ne-khotila-prodavati-alkogol-polyachka-postane-pered-sudom-za-pobittya-prodavchini-rodom-z-ukrayini

Не хотіла продавати алкоголь: полячка постане перед судом за побиття продавчині родом з України

 • 30502 переглядiв

КИЇВ. 21 липня. УНН. У польському місті Щецин затримали жінку, яка образила і побила українську касирку в супермаркеті. Вона відповідатиме перед судом за злочин за національною ознакою, інформує УНН з посиланням на Szczecin.Naszemiasto.

Деталі

Жінка побила продавчиню українського походження у магазині популярної мережі “Жабка” міста Щецин. Зазначають, що кілька місяців протягом роботи до неї підходила 26-річна полячка і ображала через українське походження.

Прокуратура округу Щецин-Захід у Щецині подала до суду обвинувальний акт проти агресивного клієнта.

Жінку підозрюють, зокрема, у вчиненні фізичного насильство над жертвою: вона била її руками та ногами. Діючи публічно, вона ображала словами та демонструвала таким чином грубе нехтування правовим порядком через національність потерпілої сторони.

В ході провадження було встановлено, що інцидент трапився у квітні цього року через те, що продавчиня відмовилася продавати алкоголь. Полячка напала на жінку, внаслідок чого потерпіла українка отримала тілесні ушкодження.

Підозрювана частково зізналася у скоєному. Її заарештували. У минулому вона вже притягалася до відповідальності. Цього разу вона буде нести відповідальність за злочини, пов’язані з національністю.

Їй загрожує позбавлення волі від 6 місяців до 5 років.

Додатково

У Києві вчителя початкових класів школи №58, яка застосувала фізичне насильство щодо одного з учнів з особливими освітніми потребами, звільнили.

Українські Національні Новини

Новини Світу