ne-kozhen-terorist-dodumayetsya-zelenskiy-pro-obstril-muzeyu-grigoriya-skovorodi

"Не кожен терорист додумається": Зеленський про обстріл музею Григорія Сковороди

 • 81429 переглядiв

КИЇВ. 7 травня. УНН. Президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні нагадав, що рф використала ракету, щоб знищити музей Григорія Сковороди у Харківській області, передає УНН.

Цитата

"Минулої ночі російська армія витратила ракету, щоб знищити музей Григорія Сковороди у Харківській області. Ракету. Щоб знищити музей. Музей філософа та поета, який жив у XVІІІ столітті. Який учив людей того, що таке справжнє християнське ставлення до життя і як людині пізнати себе. Що ж, схоже, що це страшна небезпека для сучасної росії – і музеї, і християнське ставлення до життя, і пізнання людьми себе. Кожного дня цієї війни російська армія робить таке, що слів немає. Але кожного наступного дня вона робить щось таке, що відчуваєш це по-новому. Прицільні ракетні удари по музеях – це навіть не кожен терорист додумається. Але ось така армія воює проти нас. Ось це вони хочуть принести і в інші європейські країни", - сказав Зеленський.

Він також додав, що станом на 7 травня російська армія зруйнувала або пошкодила вже майже 200 об'єктів культурної спадщини.

Нагадаємо

Російські окупанти обстріляли музей Григорія Сковороди на Харківщині. 35-річний чоловік, який наглядав за музеєм отримав поранення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП