ne-lishe-mzs-twitter-verifikuvav-rosiyskiy-mvs-v-krimu-i-sevastopoli

Не лише МЗС: Twitter верифікував російський "МВС" в Криму і Севастополі

 • 13580 переглядiв

КИЇВ. 11 лютого. УНН. Мережа Twitter верифікувала сторінки окупаційних "управлінь МВС" по Криму і Севастополю, передає УНН.

Деталі 

Так, як і у випадку з так званим "МЗС Росії в Криму", біля назв згаданих акаунтів стоїть "синя галочка", що означає верифікацію користувача.

На "МВС Криму" на сьогодні підписано понад 3 тис. осіб, всього за час існування на сторінці було зроблено майже 8 тис. публікації. Так зване "Управління МВС Росії по м. Севастополь" - менш популярне – всього 1,5 тис. підписників та трохи більше 5 тис. твітів за час існування.

Раніше УНН помітив, що у соціальній мережі Twitter вже більш ніж два роки стоїть позначка верифікації акаунта так званого представництва “МЗС Росії в Криму”.

Боротьба з "синіми галочками"

Ще у січні 2019 року Посольство України у Великій Британії звернулося в адміністрацію соцмережі з вимогою заблокувати акаунт “МЗС Росії в Криму”.

8 лютого поточного року у Міністерстві закордонних справ України вкотре закликали Twitter заблокувати акаунт.

Зокрема, відомо що Посол України в США Володимир Єльченко направив офіційний лист-звернення до керівництва Twitter після того, як мережа мікроблогів верифікувала сторінку представництва Міністерства закордонних справ Росії в Сімферополі.

Варто зауважити, сторінка “представництва” і досі існує на сьогодні, при чому позначку верифікації з неї не знято.

Українські Національні Новини

Політика