ne-podobayetsya-buti-garmatnim-myasom-mobilizovani-okupanti-vse-chastishe-skarzhatsya-na-viyskove-kerivnitstvo

Не подобається бути "гарматним м’ясом": мобілізовані окупанти все частіше скаржаться на військове керівництво

 • 663792 переглядiв

КИЇВ. 13 березня. УНН. Мобілізовані росіяни все частіше скаржаться на своє військове керівництво, яке продовжує використовувати їх як «гарматне мʼясо». Про це йдеться у повідомленні Центру стратегічних комунікацій, пише УНН.

Деталі

За даними Центру, 11 березня мешканки підмосков’я записали відеозвернення до путіна через те, що їхні чоловіки за 4 дні перетворилися з артилеристів на гарматне м’ясо. А раніше їх чоловіки скаржилися, що три місяці чекали на боєприпаси та гармати, але в результаті їх раптово перевели в штурмові загони «днр» і «кидають, як м’ясо штурмувати укріпрайони».

Цитата

«Останнім часом мобілізовані різко збільшили кількість скарг на своє становище на війні з Україною. З лютого по березень військовослужбовці з 20 регіонів рф записали відеозвернення про погану підготовку, відсутність спорядження та «м’ясні штурми», - йдеться у повідомленні.

Доповнення

Перша хвиля масових звернень почалася наприкінці вересня, відразу після початку мобілізації. З листопада до кінця січня в інтернеті з’явилося кілька звернень мобілізованих. І ось – нова хвиля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У росії мобілізовані з бєлгородської області відмовилися виконувати накази - ЗМІ

Українські Національні Новини

Кримінал та НП