ne-prinosiv-podarunkiv-u-rosiyi-podali-pozov-na-dida-moroza-vimagayut-10-mln-rubliv-kompensatsiyi

Не приносив подарунків: у Росії подали позов на Діда Мороза - вимагають 10 млн рублів компенсації

 • 13747 переглядiв

КИЇВ. 24 грудня. УНН. У Росії Великоустюзький районний суд зареєстрував позов від Ігоря Мірзоєва до АТ "Дід Мороз". Позивач, який поскаржився, що Дід Мороз не дарує йому подарунки та не виконує заповітних мрій, надіслав позов без списку бажань. Про це повідомила об'єднана прес-служба судів Вологодської області, передає УНН.

Цитата

"Великоустюзький районний суд Вологодської області сьогодні зареєстрував цивільний позов Ігоря Мірзоєва до АТ "Дід Мороз". Як стверджує позивач, відповідач, який позиціонує себе як головний чарівник країни, з моменту утворення 16 листопада 1998 року не виконує публічно взяті на себе зобов'язання, не дарує Мірзоєву подарунки і не виконує його заповітні мрії. Мірзоєв просить суд зобов'язати відповідача вручити йому 23 подарунки, виконати його найзаповітніші мрії та компенсувати йому моральну шкоду у розмірі 10 млн рублів", - повідомила пресслужба.

Додамо

Списків подарунків та заповітних бажань та квитанції про оплату держмита в конверті не виявилося, тому суд склав акт про відсутність зазначених як додатків документів, додали в суді.

Як пишуть російські ЗМІ, напередодні цей позов було згадано на великій пресконференції президента Росії Володимира Путіна. 

Останній заявив, що готовий виступити адвокатом Діда Мороза, на якого, за словами журналіста, подали позов за невиконання бажань. При цьому Путін запропонував позивачу проаналізувати свою поведінку, тому що "Дід Мороз дарує подарунки лише добрим дівчаткам та хлопчикам".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії чоловік в костюмі Діда Мороза підірвав гранату на ринку

Українські Національні Новини

Новини Світу