ne-stavayte-spivuchasnikami-rosiyskikh-zlochiniv-kuleba-zaklikav-krayini-ne-kupuvati-u-rosiyi-vkradene-ukrayinske-zerno

"Не ставайте співучасниками російських злочинів": Кулеба закликав країни не купувати у росії вкрадене українське зерно

 • 91029 переглядiв

КИЇВ. 24 травня. УНН. Цивілізований світ повинен зберігати пильність та не купувати вкрадене росією українське зерно. Про це повідомляє УНН з посиланням на повідомлення міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби на сторінці в Twitter.

Цитата 

"Російські злодії крадуть українське зерно, завантажують його на кораблі, проходять через Босфор і намагаються продати за кордон. Я закликаю всі держави зберігати пильність і відмовлятися від будь-яких подібних пропозицій. Не купуйте вкрадене. Не ставайте співучасниками російських злочинів. Злодійство ще нікому не приносило удачі", - написав український дипломат.

Russian thieves steal Ukrainian grain, load it onto ships, pass through Bosporus, and try to sell it abroad. I call on all states to stay vigilant and refuse any such proposals. Don’t buy the stolen. Don’t become accomplices to Russian crimes. Theft has never brought anyone luck.

— Dmytro Kuleba (@DmytroKuleba) May 24, 2022

Нагадаємо 

Україна не полишає спроб розблокувати свої порти на дипломатичному рівні, але збирається паралельно займатись і військовим розблокуванням. Проте важливо, щоб всі прийшли до конкретних кроків і зробили коридор до експорту українського зерна.

Додамо, знімки супутників компанії Maxar Technologies показують завантаження у російські судна зерна в окупованому Севастополі.

Українські Національні Новини

Політика