ne-tilki-ukrayini-v-rf-zalyakuyut-nanesti-yaderniy-udar-po-chornogoriyi-prichina

"Є про що подумати": Подоляк про погрози рф завдати ядерного удару по Чорногорії

 • 1869650 переглядiв

КИЇВ. 6 червня. УНН. Радник Офісу президента Михайло Подоляк після погроз гендиректора "роскосмосу" дмитра рогозіна завдати ядерний удар по Чорногорії заявив, що країнам, які досі "дають притулок" російському капіталу, є над чим замислитися. Про це повідомляє УНН з посиланням на заяву Подоляка в Twitter. 

Цитата 

"Черговий ядерний удар обіцяють в росії. Цього разу – Чорногорії - за непропуск літака лаврова та зраду "спільної історії". Спільна історія рф і Чорногорії? Це про вілли чиновників на Адріатичному узбережжі чи яхти в місцевих маринах? Країнам, які дають прихисток російському капіталу, є про що подумати", - написав він. 

Нагадаємо

Болгарія, Північна Македонія та Чорногорія закрили свій повітряний простір для літака глави мзс росії сергія лаврова.

У своєму акаунті на Twitter рогозін  пригрозив "боягузливим болгарам", "злопам'ятним румунам" і "чорногорцям, що зрадили спільну історію" своїм останнім дітищем — РС-28 Сармат.

"Вот чем хорош "Сармат"? Он у трусливых болгар, злопамятных румын и предавших нашу общую историю черногорцев согласие на пролёт спрашивать не будет. Равно как и у прочих шведов", - написав він. 

РС-28 "Сармат" - російський стратегічний ракетний комплекс шахтного базування п'ятого покоління з важкою багатоступінчастою рідинною міжконтинентальною балістичною ракетою. 

Українські Національні Новини

Політика