ne-vitrimuyut-morozi-u-zsu-poyasnili-chomu-viyska-rf-zmenshili-ataki-iranskimi-bpla

"Не витримують морози": у ЗСУ пояснили, чому війська рф зменшили атаки іранськими БпЛА

 • 1628669 переглядiв

КИЇВ. 4 грудня. УНН. Військові рф здійснюють атаки іранськими безпілотниками на Україну рідше через погодні умови, а не через те, що у них закінчуються запаси цієї зброї. Про це заявив помічник командувача об'єднаних сил ЗСУ зі стратегічних комунікацій Євгеній Силкін в ефірі національного телемарафону, пише УНН.

Цитата

"Вважаю, що зменшується (кількість атак іранськими БпЛА, - ред.) тому, що будь-які летальні апарати, зокрема і безпілотники, виготовлені з пластику та таких матеріалів, що не витримують морози... Наразі ми маємо лише тренування бомбардувальної операції, яка здійснює переміщення, тренується з дозаправлення в небі. А дрони, поки що, призупинили свою діяльність", - повідомив він.

Деталі

За словами Силкіна, наразі Україна отримує достатню кількість засобів ППО від західних партнерів, щоб протидіяти російським ракетним ударам. Він зазначив, що протиповітряна оборона України постійно вдосконалюється і на сьогодні збиває близько 75-80 відсотків цілей.

Нагадаємо

Керівниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк в ефірі одного з українських телеканалів відповіла, що очікуючи нову масовану атаку на Україну, необов'язково прив'язуватися до днів тижня.

Українські Національні Новини

Політика