nebozhenko-pomilka-prezidenta-zvilnyati-togo-khto-v-tebe-viriv

Небоженко: помилка Президента звільняти того, хто в тебе вірив

 • 19221 переглядiв

КИЇВ. 16 квітня. УНН. Президент України Петро Порошенко зробив помилку звільнивши того, хто в нього повірив. І ця помилка буде мати наслідки. Таку думку в коментарі УНН висловив політолог Віктор Небоженко, коментуючи звільнення Сергія Семочко з посади першого заступника глави Служби зовнішньої розвідки України.

"Це політична помилка Президента, перед другим туром звільняти того, хто в нього повірив і виконував для нього дуже ризиковані політичні операції. А разом з ним підуть і інші люди, які дуже сильно підтримували президента.
Президент пішов на повідку у тиску громадськості, я не думаю, що Семочко постраждає, але постраждає Порошенко", - вважає Небоженко.

Політолог зазначив, що не підтримує жодну зі сторін, але вважає, що даний крок був помилкою Президента.

"Він головнокомандувач, він має право без суду звільняти, але це - політична помилка звільнити людину, яка тобі вірила і допомагала. 100%, можете не сумніватися, що інші високопоставлені чиновники розвідки теж підуть", - вважає експерт.

Небоженко також нагадав, що Порошенко пообіцяв, у разі своєї перемоги, ініціювати внесення змін до Конституції України і ліквідувати посаду глави Облдержадміністрації.

"До речі, Президент нам повідомляв урочисто, що, якщо він залишається - він знищує корпус губернаторів і вводить перфекти - ну як зараз губернатору підтримувати Президента? Як після таких слів? Ось дві політичні помилки прямо перед другим туром виборів", - резюмував експерт.

Нагадаємо, вчора, 15 квітня, Указ про звільнення Сергія Семочко з посади першого заступника глави Служби зовнішньої розвідки України опублікували.

Українські Національні Новини

Політика