nedonosheni-nemovlyata-v-tepli-pologovi-budinki-cherkaschini-ta-kiyivschini-otrimali-matratsi-dlya-kyuveziv

Недоношені немовлята в теплі: пологові будинки Черкащини та Київщини отримали матраци для кювезів

 • 85837 переглядiв

КИЇВ. 2 травня. УНН. У межах проєкту "Charity Match", який реалізується Фондами "МХП-Громаді" та Zagoriy Foundation, Благодійний фонд "SUPERгерої" нещодавно передав для кількох пологових відділень Черкащини та Київщини матраци для кювезів. Вони передбачають додатковий підігрів і важливі для догляду саме за недоношеними немовлятами, повідомляє УНН.

Цитата

“Спеціальні дитячі матрацики, що передбачають цілодобовий підігрів недоношених немовлят, - це знову про турботу нашого Фонду про найменших. Для нас особливо трепетно робити свій вклад в такі потрібні для крихітних хлопчиків та дівчаток речі. Кожен маленький громадянин цінний для нашої України, тому піклування про крихіток так само цінне і для нас.

Такі матраци готові зігріти малечу в Канівській, Звенигородській, Миронівській лікарнях та в Черкаському перинатальному центрі. Саме в цих регіонах зараз перебуває велика кількість вимушено переміщених осіб, зокрема і з маленькими дітьми. Тому додаткові ресурси для догляду за малечею якраз доречні зараз, в умовах військових дій у нашій країні”, – розповіли у Фонді "МХП - Громаді".

Нагадаємо

Проєкт партнерства "Charity Match", що реалізується Фондами "МХП-Громаді" та Zagoriy Foundation, стартував торік улітку і передбачав навчальний блок з експертами благодійного сектору та, власне, фінансування проєктів. Мета ініціативи – навчити громадські організації створювати та реалізовувати ефективні фандрейзингові кампанії.

Додамо

Наприкінці квітня виробник курятини "Наша Ряба", компанія МХП, передала малюкам у дев’яти областях України безплатне дитяче харчування.

Українські Національні Новини

Суспільство