nedopuschennya-koronavirusu-u-portu-berdyansk-izolyuvali-moryakiv-u-kayuti-sudna

Недопущення коронавірусу: у порту Бердянськ ізолювали моряків у каюті судна

 • 30442 переглядiв

КИЇВ. 12 березня. УНН. Ознаки захворювання коронавірусною інфекцією було виявлено днями на судні, що зайшло до порту Бердянськ. Про це заявив міністр інфраструктури України Владислав Криклій на брифінгу за підсумками засідання оперативного штабу МЗС задля реагування на поширення коронавірусу у світі, передає кореспондент УНН.

"У нас на днях були виявлені певні ознаки захворювання (на коронавірус - ред.) на судні, яке у нас під прапором Коморських Островів завітало до Бердянського порту. Власне, їх ізолювали у каюті, там здійснюють спостереження. Не забирали ні на які обсервації або інфекційні відділення, тому вони там залишаються під спостереженням наших медиків",- сказав Криклій.

Він повідомив, що перевірки моряків та суден в межах заходів щодо недопущення занесення коронавірусу в Україну продовжуються.

Нагадаємо, у межах посилених заходів для недопущення занесення в Україну коронавірусної інфекції у середу, 11 березня, прикордонниками передано медикам трьох українців та двох іноземців з метою профілактики для додаткового обстеження.

Українські Національні Новини

Здоров'я