negoda-u-kiyevi-paralizuvala-robotu-gromadskogo-transportu

Негода у Києві паралізувала роботу громадського транспорту

 • 15695 переглядiв

КИЇВ. 20 грудня. УНН. Через негоду у Києві виникли затримки в роботі громадського транспорту. Зараз із затримками рухаються автобуси та тролейбуси. Про це УНН повідомляє з посиланням на Київпастранс.

Деталі

Рух громадського транспорту затримується з 17:00 через негоду. Зокрема, повідомляється про затримку руху автобусів № 114 по вул. Хрещатик 2 в напрямку вул. Милославська з причини ДТП. На місце викликано поліцію.

Також затримується рух тролейбусів № 22, 30, 42 Чоколівський бульвар - вул. Уманська в напрямку Севастопольської пл. через погодні умови. На місце направлено відповідальну службу міста.

Зокрема, повідомляється про затримку руху тролейбусів № 34, 44 по вул. Архипенка 1 з причини ДТП. На місце викликано поліцію.

Також через негоду відбулася затримка руху громадського транспорту: трамваїв - № 8, 29, 14, 18, 11; та тролейбусів: 34,44, 22, 27, 30 та 42, проте згодом, рух відновили.

Додамо

Як інформував УНН, Київ через негоду “скували” затори.

Тим часом в Україні спостерігається погіршення погодних умов. Водіїв столиці попередили про значне зниження температури, сніг, ожеледицю на дорогах сьогодні та до 23 грудня.

Українські Національні Новини

Суспільство