negoda-u-kiyevi-zranku-kiyiv-skuvali-zatori

Негода у Києві: зранку столицю скували затори

 • 16886 переглядiв

КИЇВ. 9 лютого. УНН. Станом на 8:40 на тлі негоди у Києві помітне значне ускладнення руху транспорту. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps, передає УНН.

Деталі

Так, стоїть у заторах Велика Окружна, затори утворилися на проспекті Романа Шухевича, на вулиці В’ячеслава Чорновола, на вулицях Дмитрівській, Глибочицькій, Січових Стрільців, Волинській, Народного Ополчення.

Окрім того, ускладнено рух Повітрофлотським проспектом, проспектом Валерія Лобановського, проспектом Любомира Гузара, бульваром Академіка Вернадського, вулицями Жилянською, Вадима Гетьмана та на бульварі Тараса Шевченка.

На лівому березі Києва високий рівень заторів помітний на проспектах Соборності та Миколи Бажана, Визволителів, Броварському проспекті та Дарницькому шосе.

Рух на мостах - Дарницькому, Північному, Патона та Південному - ускладнено в напрямку правого берега. На мосту Метро помітне незначне ускладнення в напрямку правого берега.

Негода у Києві

Станом на 8 ранку опади з різною інтенсивністю тривають уже понад 30 годин. Цієї ночі снігопад був особливо інтенсивним. До рясних опадів додалися вітер і хуртовина. Упродовж ночі працювали 459 одиниць спецтехніки та 246 працівників у складі 39 бригад з ручного прибирання, повідомляє КМДА з посиланням на дані Київавтодору.

Магістральні вулиці чистили колони спецтехніки. Через те, що опади не припиняються, розчищені дороги й тротуари швидко засипає знову. Тож дорожники прибирають автошляхи від снігу повторно.

За прогнозами, снігопад триватиме і в середу. Сьогодні, 9 лютого, у Києві очікуються значний сніг, хуртовини, пориви вітру 15-20 м/с, ожеледиця.

Киян просять не використовувати власні авто під час снігопаду, а також не лишати машини на узбіччях, у крайніх смугах доріг. За можливості, під час руху надавати перевагу на дорогах спецтранспорту, який очищає вулиці.

Нагадаємо, що із 15:00 8 лютого до покращення погодних умов обмежено в’їзд великогабаритного транспорту до Києва.

Українські Національні Новини

Київ