negoda-u-lvovi-vipalo-25-misyachnoyi-normi-opadiv-na-avtivki-vpali-7-derev

Негода у Львові: випало 25% місячної норми опадів, на автівки впали 7 дерев

 • 21735 переглядiв

КИЇВ. 12 червня. УНН. У Львові за дві години напередодні випало 25% місячної норми опадів. Негода повалила 72 дерева, 7 з них впали на автомобілі. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу Львівської міської ради.

“За даними Львівського регіонального центру з гідрометеорології, 11 червня у Львові за 2 години випало 25% місячної норми опадів — 24,4 мм", - йдеться у повідомленні.

Вказано, що комунальні підприємства ліквідовували пошкодження, а в місті працював оперативний штаб з ліквідації наслідків негоди.

“Як повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури, станом на 8:00 ранку 12 червня у Львові через сильний буревій та дощі пошкоджено 72 дерева, з них 7 — впали на автомобілі”, - повідомили у пресслужбі.

Вказано, що найбільше дерев, 23, негода повалила у Галицькому районі, з них 4 — впали на автомобілі.

“Через негоду було пошкоджено 3 лінії ЛКП “Львівелектротранс” — на вул. Винниченка, 18, Коновальця, 70, Б. Хмельницького, 40. Ці пошкодження були ліквідовані ще вчора пізно ввечері. На 11 адресах виявлено пошкодження зовнішнього освітлення”, - додали у пресслужбі.

Вказано, що внаслідок негоди зафіксували 37 адрес протікання дахів. Були затоплені під’їзди та підвали за 18 адресами, а за 17 адресами виникли проблеми з електропостачанням.

Нагадаємо, на Львівщині через падіння дерева загинула жінка.

Українські Національні Новини

Суспільство