negoda-u-nimechchini-snigopad-sprichiniv-transportniy-khaos

Негода: у Німеччині снігопад спричинив транспортний хаос

 • 20777 переглядiв

КИЇВ. 7 лютого. УНН. У багатьох північних регіонах Німеччини значні обсяги опадів спричинили справжній хаос на дорогах та завдали чимало клопоту комунальним службам. Транспортники також повідомляють про обмеження руху, повідомляє УНН із посиланням на DW.

Деталі 

Так, у низці земель Німеччини випала велика кількість снігу у ніч на неділю, 7 лютого. Засніженими виявилися частини земель Нижня Саксонія, Північний Рейн-Вестфалія, Саксонія-Ангальт і Тюрінгія. Разом з рясними снігопадами, місцями також спостерігалась ожеледиця.

За даними німецьких метеорологів, снігопади та крижані дощі триватимуть до понеділка, 8 лютого. Місцями товща сніжного покрову становитиме від 15 до 40 сантиметрів, а снігові замети можуть бути вище одного метра. Так само експерти застерігають про подальшу ожеледь на дорогах.

У окремих містах та регіонах місцева влада та поліція закликали громадян залишатися вдома, особливо на тлі подальшого погіршення погодних умов та зниження температури повітря. За даними суспільно-правового мовника WDR, у низці міст землі Північний Рейн-Вестфалія скасовано рух потягів, а також громадського транспорту, зокрема трамваїв через закрижанілі лінії електропередачі. Ускладнено й автомобільний рух на окремих автомагістралях.

"Так само скасовано рух потягів на низці ділянок у Нижній Саксонії. Рух потягів далекого прямування між Гамбургом і Кілем, Гамбургом і Любеком, а також сполученням Гамбург-Вестерланд теж скасовано", - зазначають у ЗМІ.

Доповнення 

Південний захід Франції постраждав від повеней. Департамент Ло-і-Гаронна після негоди, яка обрушилася в останні дні після урагану "Жюстін", має відвідати прем'єр-міністр країни Жан Кастекс.

Українські Національні Новини

Новини Світу