nehoda-na-kyivshchyni-avarii-u-merezhakh-ta-poshkodzheni-pokrivli-budynkiv-u-5-raionakh

Негода на Київщині: аварії у мережах та пошкоджені покрівлі будинків у 5 районах

 • 63393 переглядiв

Негода у Київській області спричинила відключення електроенергії та пошкодження дахів у 5 районах, було відключено 42 лінії електропередач, повідомлялося про пошкодження будівель, дерев та інфраструктури.

Через шквальний вітер та грози на Київщині пошкоджені дахи житлових будинків та аварії в мережах. Наслідки негоди показав голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко, передає УНН.

На Київщині внаслідок негоди в 5 районах області зафіксовано низку випадків руйнування покрівель у будівлях та падіння дерев. Зокрема, у Бучанському, Білоцерківському, Вишгородському, Обухівському та Бориспільському районах.

– повідомив Кравченко.

Деталі

За даними Кравченка, станом на 20:00, повідомлень про потерпілих через погіршення погодних умов не надходило.

Втім зафіксовано майже 30 звернень про пошкодження. Мова йде про руйнування дахів у приватних будинках та соціальних закладах, гаражах й одному з підприємств.

Через падіння дерев та парканів є пошкодження ліній електропередач, автівок й автодоріг.

За інформацією енергетиків негода спричинила аварії в мережах. Відключені 42 лінії 10 кВ. Від стихії постраждали Білоцерківський, Бориспільский, Бучанський, Фастівський та Обухівський райони. Наслідки негоди оперативно усувають.

Всі оперативні служби працюють у посиленому режимі. Людям надається вся необхідна допомога.

Пилова буря накрила Київ та область: апокаліптичні кадри02.04.24, 18:08 • [views_0]

Додатково

У ДСНС попередили, що завтра 3 квітня, у Києві та Київській області вдень пориви вітру можуть становити 15-20 м/с. А це І рівень небезпеки.

Шквальний вітер навідається й у західні й північні регіони. А також у Вінницьку та Черкаську області. Там очікуються пориви вітру до 15-20 м/с.

Перший рівень небезпеки буде й на високогір'ї Карпат – вітер до 25 м/с.

Грози, град увечері та сильний вітер завтра: українців попередили про погіршення погоди02.04.24, 16:59 • [views_0]