nekhtuyut-zakhodami-bezpeki-u-povitryanikh-silakh-prokomentuvali-vibukhi-na-aviabazakh-rf

"Нехтують заходами безпеки": у Повітряних силах прокоментували вибухи на авіабазах рф

 • 502893 переглядiв

КИЇВ. 6 грудня. УНН. На озброєнні російської армії ще достатньо бомбардувальників. Але якщо росіяни і далі нехтуватимуть заходами безпеки, це призведе до зменшення їхнього бойового потенціалу. Про це під час брифінгу повідомив речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, передає УНН.

Цитата

"Внаслідок цих загадкових вибухів йде мова про те, як їх (літаки – ред.) будуть відновлювати і чи будуть відновлювати, бо для цього потрібно мати з чого і яким чином. Можливо, буде запроваджене донорство з інших літаків. Це гарні новини, бо якщо з ладу виходить 1-2 літаки, може ще якимось чином вийдуть декілька літаків, то це зменшує їх спроможності. А завдання масованих ракетних ударів імовірне, тому літаків Ту-95, Ту-160 і Ту-22н3 у них ще достатньо на озброєнні. Але ті заходи безпеки, яких вони не дотримуються, можуть спричиняти і подальше зменшення їх бойового потенціалу", – сказав Ігнат.

Нагадаємо

Міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що вибухи на російських аеродромах 5 грудня пов'язані з курінням у недозволених місцях.

Українські Національні Новини

Війна