nemovlyata-yakikh-znayshli-u-moroziltsi-narodilisya-z-riznitseyu-u-rik

Немовлята, яких знайшли у морозилці на Кіровоградщині, народилися з різницею у рік

 • 69331 переглядiв

КРОПИВНИЦЬКИЙ-КИЇВ. 3 січня. УНН. Немовлята, яких знайшли у морозилці домашнього холодильника в Олександрії на Кіровоградщині, народилися приблизно з різницею у рік. Про це кореспонденту УНН стало відомо з власних джерел у правоохоронних органах.

“Експерт подивився і сказав, що їх поклали у морозилку в різний час. Одне тіло сильно вимерзло, інше — менше. Очевидно, вони погодки”, — повідомило джерело.

Так, погодки, це діти, які народилися з різницею менше ніж у один рік. В свою чергу в ГУНП області повідомили, що наразі перевіряють інформацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа щодо двох немовлят у морозилці: проведено перші експертизи

“В нас розглядаються різні версії, те, що не двійнята, ми зараз взяли до уваги цю інформацію, будемо перевіряти, але все це скаже еспертиза, яка буде проведена. Тобто, я не можу підтвердити, чи спростувати цю інформацію, все це тільки згодом”, — прокоментував начальник Олександрійського відділу поліції ГУНП в області Сергій Котига.

Нагадаємо, правоохоронці виявили тіла двох новонароджених дітей у морозильній камері в приватному будинку на Кіровоградщині.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП