neperemozhniy-britanets-rozpochav-pidgotovku-do-boyu-z-usikom

Непереможний британець розпочав підготовку до бою з Усиком

 • 17876 переглядiв

КИЇВ. 5 лютого. УНН. Британський боксер Джо Джойс поділився планом на можливий майбутній бій за титул "тимчасового" чемпіона світу за версією WBO у суперважкій вазі із Олександром Усиком, повідомляє УНН з посиланням на "klitschko-brothers.com".

Деталі

За словами Джойса, він починає планомірну підготовку до поєдинку з українцем, а в самому бою зробить ставку на активність.

Цитата

"Весь мій тренувальний табір буде побудований навколо бою з Усиком. У мене будуть найкращі спаринги, тренери розроблять для мене тактику. Я буду готуватися виключно до цього поєдинку. Ми будемо битися в професійних рукавичках, з роками я розширив свій арсенал за рахунок силових ударів. Усика буде важко зловити, щоб нанести удар. Він дуже майстерний. Я буду бити його по носу, тілу, рукам, голові. Це йому не сподобається", - заявив Джойс.

Варто відзначити, раніше з'явилася інформація від "The Athletic", що WBO відправила промоутерам Джойса і Усика в якому наказала протягом 15 днів укласти договір на бій між боксерами. Він повинен відбутися протягом 90 днів після підписання контракту.

Варто нагадати

Колишній тренер Усика назвав найважчого суперника для українця. 

Українські Національні Новини

Спорт