nepodalik-vid-kiyeva-pidpalili-tri-avtobusi

Неподалік від Києва підпалили три автобуси

 • 14531 переглядiв

КИЇВ. 27 червня. УНН. У селі Бишів Київської області у ніч на четвер згоріли три маршрутних автобуси, всього за кілька днів після пожежі 10 автобусів "Богдан" під Києвом. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу ГУНП в області.

Загорання автобусів сталося у селі Бишів близько 1 години ночі. У результаті пожежі вогнем знищено три автобуси. З людей ніхто не постраждав.

"Встановлено, що невідома особа шляхом вільного доступу проникла на територію сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу, де підпалила автотранспорт", - зазначили у поліції.

Як вказано, транспортні засоби були неприбуткові, комерційної складової у їх поїздках не було. Так, два автобуси "Богдан" перебувають в оренді благодійного фонду і здійснювали безкоштовне перевезення пільгових категорій населення на території Макарівського району та столиці упродовж останніх шести років.

Ще один знищений автобус Ivan, як повідомляється, курсував маршрутом "Макарів - Чорногородка", конкурентів на цьому маршруті немає, маршрут не прибутковий, ніяких конфліктів з приводу цього маршруту ніколи не виникало.

За фактом умисного знищення майна відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України. Працівники поліції проводять усі необхідні оперативні заходи щодо встановлення та затримання винної особи. 

Нагадаємо, 15 червня під Києвом на стоянці згоріли 10 автобусів "Богдан".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП