nepovnolitniy-grabuvav-pensioneriv-na-odeschini

Неповнолітній грабував пенсіонерів на Одещині

 • 9621 переглядiв

КИЇВ. 25 січня. УНН. У місті Біляївка Одеської області неповнолітнього хлопця затримали за пограбування двох літніх людей. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації обласного управління поліції.

"До Біляївського відділу поліції звернувся 81-річний місцевий житель і поскаржився, що вночі невідомий хлопець проник до його будинку, розбивши віконне скло, та відкрито заволодів мобільним телефоном і шістнадцятьма тисячами гривень", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці по гарячих слідах викрили та затримали зловмисника, який переховувався у свого знайомого.

"Він виявився раніше судимим за майнові злочини 17-річним місцевим мешканцем. У ході слідчих дій було з’ясовано, що молодик вже вдруге грабує заявника: напередодні він так само забрав у дідуся мобільний телефон та дев’ятсот гривень, однак потерпілий не звернувся в поліцію. Крім цього, було встановлено, що таким же чином ще раніше хлопець пограбував і 78-річну бабусю свого знайомого, забравши у неї мобільний телефон та близько тисячі гривень", - розповіли в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грабіжники на вантажівках пограбували водія на Одеській трасі

Частину викрадених грошей і два ґаджети підозрюваний повернув власникам, але рештою вже встиг розпорядитися на власний розсуд.

"За вказаним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за частиною 3 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Наразі зловмиснику повідомлено про підозру та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. За вчинене йому загрожує позбавлення волі строком від чотирьох до восьми років", - повідомив начальник слідчого відділу Біляївського ВП Сергій Савченко.

Наразі слідство у кримінальному провадженні триває.

Як повідомляв УНН, у Рівненській області неповнолітнього хлопця арештували за викрадення чоловіка.

Крім того, неповнолітнього затримали за розбійний напад на київському вокзалі.

Нагадаємо, за даними ГПУ, в Україні зменшилася кількість злочинів, скоєних неповнолітніми.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП