nepovnolitnomu-yakiy-pidpaliv-odyag-na-podruzi-povidomleno-pro-pidozru

Неповнолітньому, який підпалив одяг на подрузі, повідомлено про підозру

 • 13091 переглядiв

КИЇВ. 30 січня. УНН. У Слов’янську, що в Донецькій області, місцева прокуратура повідомили про підозру 16-річному, раніше судимому за крадіжку місцевому мешканцю, який підпалив знайому дівчину. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу прокуратури Донецької області.

"Слов’янською місцевою прокуратурою повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, що спричинило тривалий розлад здоров’я) КК України 16-річному, раніше судимому за крадіжку місцевому мешканцю, який підпалив знайому дівчину", - йдеться у повідомленні.

Так, досудовим розслідуванням встановлено, що 6 вересня 2019 року компанія підлітків відпочивала у занедбаному дитячому садку, бавлячись з вогненебезпечними матеріалами.

"Під час перебування на сходах будівлі один з хлопців, тримаючи в руках пляшку об’ємом 1,5 л із займистою речовиною, оступився і в момент його падіння рідина пролилась на одяг 14-річної дівчини, що знаходилась поруч. У цей момент їх товариш, діставши запальничку підпалив просяклий одяг дівчинки, в результаті чого дитина спалахнула", - повідомила у прокуратурі.

Зазначається, що у результаті вказаних протиправних дій зловмисника потерпілу доставили до лікарні з опіками ноги ІІ ступеню, що дорівнює 9% поверхні тіла.

Наразі досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що у Чернівцях поліція затримала чоловіка, який намагався підпалити свою сім’ю.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП