nepristebnutiy-vodiy-v-nigeriyi-povinen-bude-proyti-perevirku-psikhichnogo-zdorovya-nedrigaylo

Непристебнутий водій в Нігерії повинен пройти перевірку психічного здоров'я - Недригайло

 • 9978 переглядiв

КИЇВ. 7 жовтня. УНН. У разі, якщо водій не пристібається ременем безпеки під час поїздки в транспортному засобі в Нігерії, він повинен не тільки віддати більше половини мінімальної зарплати штрафу, а й пройти перевірку психічного здоров'я. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила Олена Недригайло офіційний представник Торгово-промислової палати України в Нігерії, передає УНН.

"... ПДР в Україні змінпилося. Обурюється народ... 850 гривень за ремінь непристебнутий тобто 1/5 мінімальної зарплати (4200 грн) середнього українця. Я в Нігерії живу. А це улюблена країна наших співвітчизників для показника "рівня нижче нікуди". Так ось. Мінімальна зарплата - 18000 найра (50 дол.), а штраф за ремінь - 10000, більше половини ... І за розмову по мобільному -теж 10000 ... Але і це не все. Тебе тут за таке відправляють в госпіталь на перевірку твого психічного здоров'я (який же нормальний чоловік непристебнутий може їздити ???), машину постав на штрашмайданчик ... Якщо поліцейський не впевнений в твоїй адекватності, то права у тебе теж конфіскують .... Нігерія ... Ось так тут у нас ... "- написала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повернення "радарів" на дороги: чого чекати водіям 

Як повідомляв УНН, 27 вересня в Україні вступили в силу нові правила паркування. За що автомобіль можуть відвезти на майданчик і як отримати знижку на штраф.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Запропоновані зміни для водіїв: нові штрафи, покарання за п'яне водіння і правила видачі прав

Українські Національні Новини

Суспільство