nesu-vidpovidalnist-za-svoyikh-pidleglikh-igor-garbaruk-prokomentuvav-zayavu-pro-zvilnennya-za-vlasnim-bazhannyam-z-minosviti

Несу відповідальність за своїх підлеглих: Ігор Гарбарук прокоментував заяву про звільнення за власним бажанням з Міносвіти

 • 28202 переглядiв

КИЇВ. 29 грудня. УНН. Заступник міністра освіти та науки Ігор Гарбарук написав заяву про звільнення за власним бажанням. Причиною став останній інцидент із його помічницею. Як пояснив сам чиновник у своєму Facebook, він несе відповідальність не лише за себе, а й за своїх підлеглих, передає УНН.

Цитата

“Сьогодні отримав трудову книжку та наказ про звільнення.
Прийшов час прояснити деякі моменти. Я справді написав заяву за власним бажанням. Моя позиція: державний чиновник несе відповідальність не лише за себе, а й за своїх підлеглих. Це абсолютно нормальна європейська практика якої я дотримуюсь”, - написав Гарбарук.

Деталі

Він також додав, що сподівається на те, що поступово в суспільстві буде сформований інститут репутації і кожен політик та чиновник відповідатиме за свої слова та вчинки з честю та гідністю.

“Я щиро дякую колегам з Міністерства освіти і науки України, а також колегам з інших Міністерств за все те, що нам вдалося зробити разом”, - резюмував вже ексзаступник міністра.

Що передувало

25 грудня у соцмережах почали активно обговорювати дрес-код 27-річної помічниці Ігоря Гарбарука Христини Тишкун.
На фото вона стояла поряд із заступником міністра освіти й науки Ігорем Гарбаруком і мером Львова Андрієм Садовим у чорній відвертій сукні.

Українські Національні Новини

Суспільство