netverezogo-vinuvattsya-dtp-na-zakarpatti-politsiya-pomistila-v-izolyator-timchasovogo-trimannya

Нетверезого винуватця ДТП на Закарпатті поліція помістила в ізолятор тимчасового тримання

 • 7026 переглядiв

КИЇВ. 10 грудня. УНН. У четвер, 8 грудня, ввечері на автодорозі між селищами Буштино та Вишково п’яний водій автомобіля Nissan наїхав на двох пішоходів. Одна постраждала загинула, інший перебуває в лікарні. Керманича взято під варту. Про це УНН повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

 

Близько 17:00 на автодорозі між селищами Буштино Тячівського та Вишково Хустського районів сталася дорожньо-транспортна пригода.

Так, 43-річний водій автомобіля Nissan словацької реєстрації, мешканець села Липча Хустського району, скоїв наїзд на двох пішоходів, які йшли узбіччям дороги. Внаслідок наїзду 82-річна пенсіонерка від отриманих травм померла на місці, а 53-річного чоловіка доставлено до лікарні з ушкодженнями голови.

Поліція встановила, що водій керував автівкою в стані алкогольного сп’яніння. В його крові виявлено 1,1 проміле.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Винуватця аварії поміщено до ізолятору тимчасового тримання. Машину вилучено та доставлено на спецмайданчик Тячівської поліції.

 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП