nevdalo-rozklav-cholovik-namagavsya-kontrabandoyu-zavezti-karti-taro-do-ukrayini

Невдало розклав: чоловік намагався контрабандою завезти карти Таро до України

 • 15379 переглядiв

КИЇВ. 6 березня. УНН. В пункті пропуску "Тиса" в автомобілі українця виявили приховані 354 колоди карт Таро. В результаті митники вилучили не лише їх, а й саме авто. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Державної прикордонної служби.

"34-річний громадянин України повертався з Угорщини додому автомобілем Mercedes української реєстрації через пункт пропуску "Чоп (Тиса)". Чоловік обрав смугу руху "зелений коридор". Але в ході контролю, враховуючи аналіз ризиків, правоохоронці вивели автомобіль із загального потоку руху для поглибленого огляду", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що прикордонники та працівники митниці в конструктивних особливостях салону автомобіля виявили приховані колоди карт виробництва Італії, США та Китаю.

Зазначається, що за повір’ям карти Таро служать для передбачень та відкриття прихованих істин.

"Водій, мабуть, розклав 354 колоди "не в тій комбінації" під декоративною обшивкою та під сидінням автівки, тому для нього подорож закінчилася невдало. Для чоловіка містичні колоди послугували причиною втрати автомобіля, адже працівники митниці вилучили не лише їх, а й сам транспортний засіб 2011 року випуску, оцінений у понад 270 тисяч гривень", - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, на кордоні з Росією виявили нелегальний "трубопровід" для пального.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП