nevidomi-namagalisya-proniknuti-v-informatsiynu-sistemu-kndise

Невідомі намагалися проникнути в інформаційну систему КНДІСЕ

 • 22549 переглядiв

КИЇВ. 2 жовтня. УНН. В ніч на 2 жовтня двоє невідомих чоловіків намагалися проникнути в інформаційні системи Київського науково-дослідного інституту судових експертиз Міністерства юстиції України. Близько третьої години ночі чоловіки намагалися здійснити несанкціонований доступ до інформаційних кабелів серверів КНДІСЕ. Про це УНН повідомили джерела в установі.

На відео видно, як двоє людей відкривають люк під яким знаходяться кабелі та використовують спеціальне обладнання для проникнення в комп'ютерні мережі.

На місці події нині працює слідчо-оперативна група та представники Департаменту Кіберполіції Національної поліції України.

За попередньою версією, припускається, що дії зловмисників було спрямовано на отримання інформації щодо процесу проведення та результатів висновків резонансних судових експертиз, які проводяться фахівцями КНДІСЕ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перші висновки експертизи Київського НДІСЕ у справі загибелі військових на Рівненському полігоні 

Довідка УНН: Київський науково-дослідний інститут судових експертиз нині є основним центром проведення комплексних криміналістичних експертиз пов’язаних із військовими діями на Сході України, збройної агресії проти України, злочинів проти основ національної безпеки, територіальної цілісності України та підтримку сепаратистських дій.

Як повідомляв УНН, прикордонники Житомирського загону разом з представниками Національної поліції затримали трьох жителів Вінниччини, які намагалися незаконно проникнути до зони ЧАЕС.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП