nevidomi-pronikli-u-bank-i-nichogo-ne-vkrali

Невідомі проникли у банк і нічого не вкрали

 • 11330 переглядiв

КИЇВ. 2 січня. УНН. Невідомі проникли у банківське відділення у Києві, зламавши замки, пошкодили сигналізацію та від’єднали від живлення камери відеонагляду. Зі слів співробітників фінансової установи, зловмисники нічого не вкрали. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу ГУ НП у столиці.

До поліції від охоронця надійшло повідомлення про пошкодження майна фінансової установи на вулиці Басейній. На виклик прибула слідчо-оперативна група та патрульні.

На місці події правоохоронці виявили пошкодження замків вхідних дверей фінансової установи, а в охоронному приладі та в камерах відеоспостереження відрізані проводи.

"Після проведеної перевірки та зі слів співробітників відділення, поліцейські встановили, що грошових коштів чи майна правопорушники з банку не забрали", - додали у поліції.

Подія належним чином зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Печерського управління поліції. Розпочато кримінальне провадження за ст. 162 (Порушення недоторканості житла) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці займаються встановленням осіб зловмисників.

Нагадаємо, банк пограбували у Києві.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП