nezakonna-kompensatsiya-za-zhitlo-vaks-pomyakshiv-zapobizhniy-zakhid-eksnardepu-solvaru

Незаконна компенсація за житло: ВАКС пом'якшив запобіжний захід екснардепу Сольвару

 • 7093 переглядiв

КИЇВ. 22 травня. УНН. Вищий антикорупційний суд змінив запобіжний захід народному депутату України VIII скликання від партії "Європейська Солідарність" Руслану Сольвару із застави в розмірі 370 тис. грн на особисте зобов'язання. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу суду.

"Колегія суддів задовольнила клопотання сторони захисту та змінила запобіжний захід у вигляді застави на особисте зобов’язання. До обвинуваченого також були застосовані додаткові обов’язки: прибувати до суду за першим викликом; повідомляти суд про зміну роботи та місця проживання; утримуватися від спілкування зі свідками у даному кримінальному провадженні; здати на зберігання до відповідного органу паспорт та інші документи для виїзду за кордон", - йдеться в повідомленні.

Також за рішенням колегії суддів заставодавцям будуть повернуті кошти, внесені ними раніше в якості застави за обвинуваченого.

"Розгляд справи по суті пред'явленого обвинувачення запланований на 15:00 25 травня 2020 року", - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, Вищий антикорупційний суд визначив розмір застави народному депутату України VIII скликання від партії "Європейська Солідарність" Руслану Сольвару, який є підозрюваним у незаконному отриманні 361,5 тис. гривень компенсації з державного бюджету.

Як повідомлялося, екснардепу Сольвару повідомлено про підозру у зловживанні владою.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП