nhu-pokazaly-yak-biitsi-azov-nyshchat-vorozhu-tekhniku-dronamy-vid-united24

НГУ показали як бійці "Азов" нищать ворожу техніку дронами від UNITED24

 • 30788 переглядiв

Перший відеозвіт показує безпілотники, придбані в рамках операції "Єдність-2": новорічні феєрверки знищують ворожу техніку разом з десантом за допомогою тепловізійної оптики, завдяки коштам, зібраним UNITED24, фондом "Повернись живим" та monobank на 5000 безпілотників FPV.

Перший відеозвіт щодо роботи дронів, що були придбані в рамках Операції "Єдність-2: Новорічний салют" опублікували  на сторінці UNITED24, передає УНН.

Перший звіт щодо роботи дронів, на які ви зібрали кошти в межах Операції "Єдність-2: Новорічний салют"  Бійці бригади "Азов" нищать ворожу техніку з десантом завдяки FPV-дронам із тепловізійною оптикою. Дякуємо кожному, хто долучився до спільного збору UNITED24, фонду "Повернись живим" та monobank на 5000 FPV-дронів.

– написали UNITED24 під відео.

Майже 100 млн грн, що надійшли в рамках UNITED24, спрямовані на придбання техніки та обладнання для розмінування14.02.24, 05:25 • [views_0]

Додатково

У середині січня Президент України Володимир Зеленський оприлюднив результати роботи фандрейзингової платформи UNITED24 за 2023 рік, завдяки якій вдалося зібрати понад 500 млн доларів на закупівлю дронів, відбудову тощо. Відповідний відеоролик Президент виклав у своєму Telegram-каналі