ni-prodovolchiy-krizi-v-ukrayini-korsun-shevchenkivska-gromada-doluchilasya-do-vseukrayinskoyi-aktsiyi-sadi-peremogi

Ні продовольчій кризі в Україні: Корсунь-Шевченківська громада долучилася до всеукраїнської акції “Сади перемоги”

 • 103979 переглядiв

КИЇВ. 10 травня. УНН. Корсунь-Шевченківська громада активно долучилася до всеукраїнської акції "Сади Перемоги", повідомляє УНН

Ініціатива спрямована на ефективне використання всіх доступних земельних ділянок для вирощування продуктів харчування задля недопущення продовольчої кризи в Україні.

Цитата

“В нашій громаді вже засаджено близько п'яти гектарів сортовою картоплею. Посадкову картоплю голландської та французької селекції та засоби захисту рослин від шкідників і бур'янів надав Фонд "МХП-Громаді”, - повідомив секретар Корсунь-Шевченківської міської ради Віталій Мацюк.

Додамо

Всеукраїнська ініціатива “Сади перемоги” спрямована на ефективне використання доступних земельних ділянок і спрямування ресурсів для вирощування харчових продуктів. Приєднатися до неї може кожне селянське домогосподарство, сім’я ВПО, яка переселилась у село, міська сім’я, яка має дачу чи город та кожна територіальна громада, яка має комунальні землі. До ініціативи вже активно долучаються громади України та волонтери, зокрема - й Фонд "МХП-Громаді”, який активно допомагає українським захисникам, ВПО, аграріям та ін.

Зокрема на Черкащині днями додатково посадили близько 6 га картоплі, яка була надана Фондом.

Довідка

МХП - провідний виробник курячого м'яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів ("Наша Ряба"). Засновник компанії - Юрій Косюк.

Українські Національні Новини

Суспільство