nich-u-poyizdi-pokazali-foto-dragi-sholts-ta-makron-na-shlyakhu-do-kiyeva

Ніч у поїзді: показали фото Драгі, Шольца та Макрона на шляху до Києва

 • 632135 переглядiв

КИЇВ. 16 червня. УНН. Італійське інформагенство Rai News опублікувало фото президента Франції Еммануеля Макрона, канцлера Німеччини Олафа Шольца й прем'єр-міністра Італії Маріо Драгі у потягу. Світлину також поширив голова Укрзалізниці Олександр Камишін, вказавши, що не тільки він "провів сьогоднішню ніч в поїзді", пише УНН.

Деталі

Політики, за інформацією Rai News, на шляху до Києва.

"Сьогодні вранці у Києві очікують лідерів трьох найбільших країн Євросоюзу - Німеччини, Франції та Італії", - пише видання.

"Для мене сьогодні це була вже третя ніч в поїзді підряд. Та не тільки я провів сьогоднішню ніч в поїзді. Залізна дипломатія працює", - зазначив також голова правління Укрзалізниці Олександр Камишін у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макрон робить жорсткішим тон щодо росії перед можливим візитом в Україну

Доповнення

Напередодні FT писало, що лідери Франції, Німеччини та Італії планують спільну поїздку в Україну вже в четвер, щоб продемонструвати підтримку країни, що чинить опір російському вторгненню, та обговорити її заявку на вступ до ЄС.

Візит відбудеться напередодні оцінки Єврокомісії щодо надання Україні статусу кандидата в ЄС, рішення, яке лідери блоку обговорять на саміті в Брюсселі наступного тижня.

Українські Національні Новини

Політика