nichna-ataka-droniv-na-kiyivschinu-zyavilisya-foto-naslidkiv

Нічна атака дронів на Київщину: з'явилися фото наслідків

 • 497239 переглядiв

КИЇВ. 2 січня. УНН. Офіс Генерального прокурора оприлюднив фото наслідків атаки російських окупантів в ніч проти 2 січня на Київську область за допомогою дронів-камікадзе. Про це повідомляє УНН з посиланням на Офіс Генерального прокурора.

Цитата

«За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України)», - ідеться у повідомленні.

Деталі

Внаслідок ворожої атаки пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, житлові будинки та господарчі споруди. За попередньою інформацією, жертв і постраждалих немає, інформація наразі уточнюється.

На місцях подій працюють прокурори та слідчі, які документують порушення норм міжнародного гуманітарного права країною-агресором.

Доповнення

2 січня окупанти запустили кілька дронів-камікадзе. Українською протиповітряною обороною за ніч знищено 39 дронів-камікадзе типу Shahed, також збито два безпілотники "Орлан-10" та ракету Х-59.

Внаслідок ударів в Київській області пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури. У столиці ввели аварійні відключення світла.

Українські Національні Новини

Війна