nichna-ataka-na-kiyivschinu-ulamkami-poshkodzhena-kvartira-v-bagatopoverkhivtsi-u-navchalnomu-zakladi-vibilo-vikna

Нічна атака на Київщину: уламками пошкоджена квартира в багатоповерхівці, у навчальному закладі вибило вікна

 • 483308 переглядiв

КИЇВ. 29 травня. УНН. У Київській області через падіння уламків в одній із громад пошкоджено два приватних будинки. Ще в одній громаді – пошкоджена квартира в багатоповерховому будинку. У навчальному закладі, розташованому поблизу, вибило вікна. Про це повідомив очільник Київської ОВА Руслан Кравченко на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

Цитата

«Російські окупанти продовжують атакувати Київщину. З початку травня це вже 15 повітряна атака», - написав Кравченко.

За його словами, цієї ночі ворог застосував одночасно БпЛА та ракети.

«Завдяки професійній роботі наших сил ППО влучання не зафіксовані. Постраждалих також немає. Внаслідок падіння уламків в одній із громад пошкоджено два приватних будинки. В одному з будинків виникла пожежа, яку оперативно ліквідували. Пошкоджень також зазнали технічні будівлі – гараж, ангар. Ще в одній громаді – пошкоджена квартира в багатоповерховому будинку. У навчальному закладі, розташованому поблизу, вибило вікна», - повідомив Кравченко.

Він зазначив, що всі пошкодження незначні.

«Відповідні служби надають необхідну допомогу для усунення наслідків нічної атаки», - додав Кравченко.

Доповнення

Російські війська у ніч на 29 травня випустили по Україні до 40 крилатих ракет і близько 35 ударних дронів типу Shahed, з них знищено 37 крилатих ракет і 29 "шахедів".

У поліції показали наслідки ворожої масованої атаки на Київську область, внаслідок якої є пошкодження житлових будинків та об’єктів інфраструктури в кількох районах області.

Українські Національні Новини

Війна