nichna-ataka-rf-na-kharkiv-ta-oblast-poraneno-pyatokh-osib

Нічна атака рф на Харків та область: поранено п'ятьох осіб

 • 385564 переглядiв

КИЇВ. 31 березня. УНН. У Харкові та області через ворожу атаку ракетами та іранськими БПЛА типу Shahed було поранено п'ятьох осіб. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram, передає УНН.

Синєгубов нагадав, що вчора пізно ввечері ворог завдав ракетного удару по Новобаварському району Харкова. Усього по місту було випущено 9 ракет, попередньо, з ЗРК С-300.

Цитата

«У Харкові пошкоджений об'єкт цивільної інфраструктури та приватні житлові будинки. Частина ракет влучила в землю та вибухнула у повітрі. Внаслідок ракетної атаки легкі поранення отримали 3 людей. Госпіталізації не потребували», - написав Синєгубов.

Деталі

За його словами, також минулої ночі ворог здійснив атаку БПЛА "Шахед" на об'єкти критичної інфраструктури в Ізюмському районі.

«Поранення зазнали та були госпіталізовані 2 цивільних чоловіка 44 та 66 років», - повідомив Синєгубов.

Окрім того, він зазначив, що протягом минулої доби ворог обстрілював прикордонні населені пункти Харківської області в Куп'янському, Чугуївському та Вовчанському районах.

«Зокрема, вогонь вівся по Козачій Лопані, Куп'янську, Дворічній, Стрілечі та інших містах і селах. Пошкоджені житлові будинки та господарчі споруди», - написав Синєгубов.

Доповнення

Російські окупанти завдали ракетних ударів по Харкову.

Українські Національні Новини

Війна