nichna-raketna-ataka-rf-na-kiyiv-postrazhdali-19-lyudey-z-nikh-troye-zagiblikh

Нічна ракетна атака рф на Київ: постраждали 19 людей, з них троє загиблих

 • 381181 переглядiв

КИЇВ. 1 червня. УНН. Внаслідок нічної ракетної атаки російських військ на Київ 16 людей поранено, троє загинуло. Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко у Telegram, пише УНН.

Цитата

"Загалом, внаслідок нічного обстрілу столиці постраждали 19 людей. Із них троє людей загинули, в тому числі 1 дитина. 16 постраждали. 9 людей госпіталізували, одна з них - у тяжкому стані. Семеро - отримали амбулаторну допомогу. У тому числі 1 дитина", - повідомив Кличко.

З його слів, у Деснянському районі наразі пошкоджені три школи, дитячий садочок, 6 будинків та поліцейський відділок.

Нагадаємо

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження через закрите укриття в поліклініці Деснянського району Києва. Там, як заявляють родичі постраждалих, люди не змогли потрапити в приміщення під час повітряної тривоги.

Раніше мер Києва Віталій Кличко повідомляв, що відправлені фахівці після нічної ракетної атаки на столицю з'ясовують, чому у поліклініці в Деснянському районі Києва не було доступу до укриття.

Правоохоронці здійснюють слідчі дії в поліклініці та на її території в Деснянському районі Києва, слідство встановлює, чи відчиненим було укриття.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Кулеба прокоментував нічну ракетну атаку рф на Київ

     • 1088097 переглядiв

    У Києві та області знову повітряна тривога

     • 820169 переглядiв