nichni-udari-po-zaporizhzhyu-ta-oblasti-rosiyani-bili-kalibrami-ta-raketami-kh-59-golova-ova

Нічні удари по Запоріжжю та області: росіяни били "Калібрами" та ракетами Х-59 - голова ОВА

 • 202428 переглядiв

КИЇВ. 4 серпня. УНН. Уночі по Запорізькій області, за попередньою інформацією, були завдані удари ракетами Х-59. Завдали ударів і по одному з об'єктів в Запоріжжі, там уже був "Калібр". Про це повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух в ефірі національного телемарафону, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Останнім часом почастішали обстріли, а сьогодні вночі вони взагалі регулярно були по різних громадах. Були нанесені удари ракетами, за попередньою інформацією, Х-59 використовував ворог. Завдали ударів по одному з об'єктів в Запоріжжі, в північній частині міста. Дві ракети, одна потрапила в підприємство, жодного постраждалого немає, і друга - поруч з підприємством. Там уже "Калібр" був, але він потонув», - розповів Старух.

Деталі

Що стосується Запоріжжя, то, зі слів секретаря Запорізької міськради Анатолія Куртєва, "загиблих немає, але є один чоловік, який отримав поранення від уламків скла. На цей час постраждалий знаходиться у задовільному стані".

Доповнення

Раніше Старух повідомляв, що цієї ночі російські окупанти завдали ракетних ударів по Запорізькій області – зруйнували зерносховище, кілька приватних будинків, влучили по складах агрофірми, одна людина дістала поранення.

Українські Національні Новини

Війна