nichniy-obstril-mikolayeva-zaginula-odna-lyudina-troye-poranenikh

Нічний обстріл Миколаєва: загинула одна людина, троє поранених

 • 96662 переглядiв

КИЇВ. 21 квітня. УНН. Окупанти продовжують атакувати Миколаїв касетними снарядами. За минулу ніч було поранено трьох людей, одна із них померла у лікарні. Про це повідомив міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич, передає УНН.

Деталі 

Також Сєнкевич повідомив про новий вибух. 

"Нещодавно над містом знову прогримів вибух. Друзі, тримайтесь подалі від вікон – пам’ятайте про правило двох стін. Під час комендантської години залишайтесь вдома!", - зазначив він.

Сєнкевич розповів, що Миколаїв продовжують атакувати касетними снарядами. За минулу ніч було поранено трьох осіб, один із них помер у лікарні.

"Звертаю вашу увагу, що всі ці люди в момент обстрілів перебували на вулиці, незважаючи на комендантську годину", - йдеться в повідомленні. 

Крім цього, мер зазначив, що у місті всі райони з електроенергією. Є поодинокі випадки відключення. Їх одразу відпрацьовують. Існують проблеми з перепадами напруги, це пов'язано з пошкодженнями високовольтних мереж. Щодо області: без світла залишаються Снігурівка, Широке, Прибузьке, Засілля, Новомиколаївка.

Цитата

"Продовжуємо роботу з відновлення водопостачання. А тим часом щодня організовуємо підвезення технічної води. Газ подається до містян у штатному режимі. Після нічних обстрілів без газу були жителі 7 будинків у центрі Миколаєва, але за день служби все відремонтували – газопостачання відновлено. Міські лікарні працюють у штатному режимі й готові прийняти всіх, хто потребує допомоги. Заклади забезпечені медикаментами. У Центрах первинної медико-санітарної допомоги є в наявності дитячі суміші. Якщо у вас маленька дитина – звертайтесь! Вам нададуть і дитяче харчування, і засоби догляду. Є можливість отримати жарознижуючі та антибактеріальні препарати для амбулаторного лікування", - наголосив він.

Нагадаємо 

У Миколаєві дві ворожі ракети влучили в зоопарк.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП