nichniy-udar-po-kharkovu-viyska-rf-vipustili-dvi-raketi

Нічний удар по Харкову: війська рф випустили дві ракети

 • 122918 переглядiв

КИЇВ. 2 вересня. УНН. Цієї ночі російські війська випустили по Холодногірському району Харкова дві ракети – влучили у землю, пошкоджено спорткомплекс та автомобілі, постраждалих немає. Про це в Telegram повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує УНН.

Цитата

"Цієї ночі окупанти завдали ракетних ударів по Харкову у Холодногірському районі. Постраждалих немає. 2 ракети влучили в землю, пошкоджені приміщення, зокрема спорткомплекс та автомобілі. На місцях влучань працюють правоохоронці та фіксують злочини росіян. Попередньо – випущені ракети комплексу С-300", – написав Синєгубов.

Ситуація на Харківщині

В області окупанти завдавали артилерійські удари по Харківському, Ізюмському, Богодухівському, Чугуївському, Красноградському районах – пошкоджено приватні домоволодіння, виникали пожежі на відкритих територіях.

Протягом минулої доби в Ізюмському районі госпіталізували трьох жінок 47, 66 та 39 років. Внаслідок обстрілу Харківського району загинув 63-річний чоловік.

Додамо

ЗСУ тримають позиції на всіх напрямках, хоч окупанти і завдають постійних ударів. У Куп'янському районі українські військові знищили ворожий склад із паливно-мастильними матеріалами. Кількість знищеної техніки та особового складу уточнюють.

Нагадаємо

Вночі 1 вересня російські окупанти вдарили по Харкову п'ятьма ракетами.

Українські Національні Новини

Війна