nichnu-strilyaninu-u-lvovi-kvalifikuvali-yak-khuliganstvo

Нічну стрілянину у Львові кваліфікували як хуліганство

 • 8486 переглядiв

КИЇВ. 15 червня. УНН. За фактом нічної стрілянини у Львові розпочато кримінальне провадження. Дії 36-річного чоловіка, який поранив гумовими кулями трьох хлопців віком 17, 21 та 22 роки, які, за його словами, чіплялися до його супутниці та пошкодили йому автівку, кваліфіковано як хуліганство. Про це передає УНН з посиланням на відділ комунікації поліції Львівської області.

14-го червня близько опівночі по вулиці Шпитальній у Львові у 36-річного львів’янина виник конфлікт з трьома чоловіками, також львів’янами, віком 17, 21 та 22 роки. За словами чоловіка, хлопці чіплялись до його 32-річної супутниці та пошкодили його автомобіль “БМВ”. Тоді він здійснив кілька пострілів із спецзасобу для відстрілу гумових куль, на який має дозвіл, поранивши при цьому усіх трьох.

В подальшому лікарі поставили пораненим діагнози "поранення (непроникаюче) лівого стегна з осадженням м'яких тканин, клінічне алкогольне сп’яніння“, “непроникаюче поранення лівої половини грудної клітки” та “поранення гумовими кулями в ділянці лівої кубової кістки, садно лівого ліктевого суглобу”. З заявами до правоохоронців сторони конфлікту не звертались.

"За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від 3-ьох до 7-ми років. Проводиться досудове розслідування.

Як повідомляв УНН 14 червня, вночі у центрі Львова відбулась стрілянина, є поранені.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП