niderlandi-nadadut-ukrayini-gaubitsi-pzh-2000-a-nimechchina-boyepripasi-do-nikh-bloomberg

Нідерланди нададуть Україні гаубиці PzH 2000, а Німеччина - боєприпаси до них - Bloomberg

 • 254508 переглядiв

КИЇВ. 20 квітня. УНН. Нідерланди нададуть Україні самохідні скорострільні артилерійські системи PzH 2000, а Німеччина забезпечить 155-міліметрові боєприпаси для цієї зброї. Про це повідомляє Bloomberg, пише УНН.

Деталі

Так, за інформацією журналістів, Нідерланди відправляють в Україну самохідні скорострільні артилерійські системи PzH 2000, а німецька сторона також має намір забезпечити навчання українських військових використанню цих самохідних артилерійських систем.

Повідомляється, що навчання пройде на території Польщі або Німеччини, так як в Україні провести його через повномасштабну війну неможливо.

Крім того, Німеччина має намір надати танки і бронетехніку країнам Східної Європи, замість того, щоб безпосередньо поставляти її Україні. Ті, у свою чергу, відправлять сюди техніку радянського зразка, з якою Збройні сили вже знайомі.

За словами джерела видання, на даний момент ведуться переговори про те, які союзники Німеччини по НАТО в Східній Європі будуть постачати Україну озброєнням.

Додамо

У Німеччині заявили, що країна повинна ввести санкції проти Росії, що підвищують ціну агресії і зробити все можливе для підтримки Збройних сил України, включаючи поставки важкого озброєння і навчання українських військовослужбовців. Уряд ФРН має вивчити можливість німецьких збройних підприємств з постачання військової техніки Україні.

Українські Національні Новини

Політика