niderlandi-zakrivayut-nichni-klubi-ta-vidminyayut-festivali-pislya-semikratnogo-zrostannya-kilkosti-covid-19

Нідерланди закривають нічні клуби та скасовують фестивалі після семикратного зростання випадків COVID-19

 • 27815 переглядiв

КИЇВ. 10 липня. УНН. Після того, як кількість випадків коронавірусної інфекції в Нідерландах зросла в сім разів за тиждень, кафе і бари знову закриються опівночі, а нічні клуби повинні будуть повністю закрити свої двері для відвідувачів. Про це повідомляє Dutch News, передає УНН.

Деталі

Прем'єр-міністр країни Марк Рютте заявив, що без втручання, швидкість поширення коронавірусу збільшиться. Кількість нових випадків інфікування досягла 7 000 випадків за добу до ранку п'ятниці, при цьому більшість інфікованих людей були у віці до 30 років.

"Наша мета - захистити людей з вразливим здоров'ям і медичними послугами і нанести якомога менший збиток економіці і суспільству", - сказав Рютте.

Нові обмеження

Урядова група по боротьбі зі спалахом заявила, що немає ніяких ознак того, що маски слід повертати в закриті приміщення.

Всі танцювальні майданчики та нічні клуби будуть закриті, тому що там неможливо забезпечити соціальне дистанціювання.

За словами Рютте, фестивалі, розраховані на кілька днів, будуть скасовані, а великі громадські збори будуть обмежені невеликими групами.

За заявою уряду, обмеження наберуть чинності в 05:00 за Гринвічем в суботу і будуть діяти до 14 серпня.

13 серпня на першому засіданні кабінету міністрів, міністри вирішать, що робити далі.

Доповнення

Близько 80% дорослих нідерландців в даний час вакциновані хоча б однією дозою, а 50% вакциновані повністю. За словами Рютте, до початку наступного навчального року всі учні середніх шкіл будуть вакциновані хоча б один раз.

Раніше, Нідерланди скасували більшість карантинних обмежень 26 червня.

Українські Національні Новини

Новини Світу