nikhto-ne-maye-prava-porushuvati-zakon-navit-yakscho-vin-veteran-viyni-ministr-monastirskiy

Ніхто не має права порушувати закон, навіть якщо він ветеран війни - міністр Монастирський

 • 21314 переглядiв

КИЇВ. 4 серпня. УНН. Правопорушник, який сьогодні намагався вдертися з гранатою в будівлю КМУ здався після перемовин зі своїм товаришем. Він затриманий і з ним будуть проведені слідчі дії. Про це заявив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський і додав, що ніхто не має права порушувати закон, навіть якщо він ветеран війни, передає УНН.

Цитата

“Правопорушник, який сьогодні намагався вдертися з гранатою в будівлю КМУ здався після перемовин зі своїм товаришем. Він затриманий і з ним будуть проведені слідчі дії. В тому числі призначена психіатрична експертиза.

В ході слідства зрозуміємо, що саме спонукало ветерана війни с РФ, захисника України, сапера за спеціальністю, взяти в руки гранату та піти до будівлі Уряду”, — зазначив міністр.

Додамо

Монастирський також наголосив, що ніхто не має права, порушувати Закон навіть якщо він був ветераном та захисником України.

“Граната в його руках була бойовою і у випадку підриву могли загинути і травмуватись люди”, — зауважив міністр.

Він подякував всім співробітникам Національної Поліції, СБУ, Управління Державної Охорони, які прийняли участь в цій спецоперації.

Окрема подяка товарищу правопорушника, Василю, який зробив все для того, щоб переконати свого друга скласти зброю, резюмував Монастирський.

Нагадаємо

Сьогодні, близько 10-ї години ранку до будівлі КМУ зайшов невідомий чоловік, який витягнув із кишені предмет, схожий на вибуховий пристрій, і погрожував його підірвати.

Пізніше стало відомо, що Кабінет міністрів України захопив колишній боєць “Айдару” Володимир Прохнич. За даними джерел у правоохоронних органах, він був озброєний гранатою, яка вибухає від удару.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП