nikhto-z-rosiyskikh-sposterigachiv-ofitsiyno-ukrayinskiy-kordon-ne-peretinav-dpsu

Ніхто з російських спостерігачів офіційно український кордон не перетинав - ДПСУ

 • 8767 переглядiв

КИЇВ. 27 березня. УНН. Ніхто з російських спостерігачів офіційно український кордон не перетинав. Про це заявив Голова Державної прикордонної служби України Петро Цигикал, передає УНН.

"Не було такого прецеденту, щоб приїжджали російські спостерігачі. Ніхто з російських спостерігачів офіційно український кордон не перетинав", - сказав він.

Очільник прикордонного відомства також відмітив, що Україна отримала заявки приблизно від 2000 спостерігачів з інших країн і в цьому питанні Держприкордонслужба співпрацює з ЦВК, СБУ, Нацполіцією.

"Іноземні спостерігачі акредитовані, відповідно, списки ЦВК нам надала. Ми попередньо їх перевіряємо, і вони вже прибувають в Україну", - сказав Петро Цигикал.

Голова ДПСУ відмітив про випадки, коли під виглядом представників ОБСЄ, або представників інших іноземних ЗМІ їдуть громадяни Росії, які хочуть висвітлювати події в Україні, в таких випадках прикордонники їх повертають.

Раніше у МЗС України заявили, що Російських спостерігачів не буде на виборах в Україні, бо вони представляють не демократію, а спецслужби Кремля.

Українські Національні Новини

Політика