nimechchina-zakrivaye-vyizd-z-indiyi-cherez-covid-19

Німеччина закриває в'їзд з Індії через COVID-19

 • 16652 переглядiв

КИЇВ. 25 квітня. УНН. Через мутації вірусу і швидко зростаючу кількість інфекцій в'їзд з Індії дозволений тільки у виняткових випадках. З понеділка країна буде вважатися зоною, зараженою вірусом, передає УНН з посиланням на DW.

Деталі

Щоб запобігти поширенню мутації вірусу в Німеччині, в'їзд з країни Південної Азії дозволений тільки в декількох строго обмежених виняткових випадках, починаючи з понеділка.

Є винятки, наприклад, для німців і іноземців з правом проживання в Федеративній Республіці. Однак вони також повинні показати негативний результат тесту на корону перед в'їздом в країну і відправитися на карантин на 14 днів після прибуття.

Цитата

"Щоб не наражати на небезпеку нашу кампанію вакцинації, поїздки в Індію повинні бути істотно обмежені", - сказав федеральний міністр охорони здоров'я Єнс Спан (ХДС) газетам медіа-групи Funke. Ще не вирішено, чи буде припинено авіасполучення з Індією.

Додамо

В Індії, де був виявлений "подвійний мутант", влада повідомила про 2624 випадки смерті протягом 24 годин в суботу, що, на думку влади, є новим максимумом. Крім того, кількість нових випадків інфікування зросла до нового світового максимуму - 346 786 випадків. У багатьох випадках було неможливо забезпечити киснем людей , які страждають захворюванням легенів Covid-19. Уряд використав військово-повітряні сили і поїзди для роздачі кисневих балонів.

Українські Національні Новини

Здоров'я