nimkeni-iz-zipsovanim-rosiyskimi-vizami-pasportom-na-3-roki-zaboronili-vyizd

Німкені із зіпсованим "російськими візами" паспортом на 3 роки заборонили в’їзд

 • 9390 переглядiв

КИЇВ. 10 вересня. УНН. Громадянка Німеччини спробувала перетнути кордон за підробленим документом. Про це повідомив відділ комунікацій зі ЗМІ адміністрації Державної прикордонної служби України, передає УНН.

“Жінка їхала автомобілем Volkswagen, як пасажир, через пункт пропуску „Кучурган“. У ході співбесіди подорожувальниця повідомила, що віддала свій паспортний документ знайомому, який шляхом механічного втручання додав у документ три візи Російської Федерації”, — йдеться у повідомленні.

На кордоні з Молдовою співробітники Білгород-Дністровського загону викрили іноземку з підробленим документом. Так, 9 вересня, на виїзд з України охоронці кордону виявили громадянку Німеччини, яка на паспортний контроль пред’явила підроблений документ.

У результаті 56-річна німкеня отримала заборону в'їзду в Україну на три роки та притягнута до відповідальності за ст. 204-1 КУпАП (Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України).

Нагадаємо, 5 вересня на митному переході "Краківець-Корчова" патрульні поліцейські затримали чоловіка, котрий на автомобілі прорвався через державний кордон України з боку Польщі. Автомобіль влетів у пункт пропуску на великій швидкості, збивши шлагбаум.

Порушником виявився 39-річний громадянин Німеччини.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП